ANTREPRENORIAT FEMININ ȘI MODELE DE BUSINESS DE SUCCES


Obiectivul proiectului „Antreprenor în România!” este de a promova cultura antreprenorială și managerială în rândul persoanelor fizice care au domiciliul sau rezidenta în străinatate în ultimele 12 luni pană la momentul înscrierii în grupul tintă și acordarea de suport pentru înființarea și dezvoltarea de afaceri non-agricole în mediul urban din România, exceptând regiunea București-Ilfov. 
 
Prin proiectul „Antreprenor în România!” încurajăm antreprenoriatul feminin, structura de gen la nivelul grupului țintă fiind de 50 % femei. Avantajele participării la proiect: este prevăzut un program gratuit de formare antreprenorială (cursuri derulate online prin platforma de e-learning sau în sală de curs în România, după caz) pentru un număr de 206 cetățeni români din Diaspora și acordarea a 25 de finantări nerambursabile în valoare de câte 173.667 ron fiecare, în urma unui concurs de planuri de afaceri. Servicii de consultantă individuală, colectivă și mentorat vor fi dedicate castigătorilor finantărilor atât pentru înființarea și demararea afacerilor în România, cât și pentru dezvoltarea și sustenabilitatea acestora.
 
Despre femei antreprenor de succes din România, provocări întâmpinate și ce soluții au identificat puteți afla mai multe informații din prima emisiune cu profil de business feminin „Ele au reusit”, proiect TV realizat pentru televiziunea BiziLive TV de către Elite Business Women, prima comunitate a femeilor antreprenor din România. https://elitewomen.org/ele-au-reusit-emisiune-tv-live/


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O POVESTE DE SUCCES DESPRE ANTREPRENORIAT FEMININ