Antreprenoriatul feminin încurajat la conferința de lansare a proiectului „Antreprenor în România!”prin participarea Biancăi Tudor, Elite Business Women


Mulțumim,  Bianca Tudor  fondatoarea Elite Business Women pentru că a acceptat invitația noastră pentru a participa la conferința de lansare a proiectului #AntreprenorinRomania #DiasporaStartUp.

Elite Business Women este o comunitatea a femeilor antreprenor care a depășit  6.000 de romance din România și din Diaspora, care conduc  afaceri de top.

Întrucât  la nivelul grupului țintă al proiectul „Antreprenor în România!” structura de gen va fi de 50% femei din numărul total al participanților, prin participarea Biancăi în calitate de speaker ne dorim să încurajăm și antreprenoriatul feminin.

Doamnelor și domnilor, vă așteptăm cu drag  la conferința de lansare a proiectului "Antreprenor în România!"  care se va desfășura sâmbată, 25 noiembrie 2017, orele 15:00-17:30, la Centro Congressi Cavour, via Cavour 50/a, Roma, Italia.

Vă rugăm să confirmați participarea dvs. la eveniment la adresa de e-mail adaf_evenimente@spiritromanesc.it (sau la nr. de telefon (+39) 3884009992, persoană contact Roxana Lupu, expert organizare evenimente As. “Spirit Românesc” Onlus) în care să menționați numele și organismul de presă/organizația pe care îl/o reprezentați.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, vă rugăm să accesați pagina de facebook https://www.facebook.com/antreprenorinromania.diasporastartup/ si blog https://antreprenorinromania-diasporastartup.blogspot.ro/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O POVESTE DE SUCCES DESPRE ANTREPRENORIAT FEMININ

ANTREPRENORIAT FEMININ ȘI MODELE DE BUSINESS DE SUCCES