CONFERINȚĂ LANSARE PROIECT "ANTREPRENOR ÎN ROMÂNIA!"




Asociația “Spirit Romanesc” Onlus din Roma împreună cu Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin  din București și IPA SA din București  vă invită la conferința de lansare a proiectului “Antreprenor în România!” care va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie 2017, între orele 15:00-17:30, în cadrul Centro Congressi Cavour, via Cavour 50/a din Roma, Italia.

Proiectul “Antreprenor în România!” finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 face parte din programul Diaspora Start Up și se înscrie în preocupările și politicile publice ale Guvernului României de a atrage români din Diaspora să investească în țară și să dezvolte activități antreprenoriale ca o alternativă pentru cariera profesională.

Printre invitați, la conferința de lansare se numără oficialități, autorități publice, reprezentanți ai comunității românești din Diaspora și ai presei, precum și persoane interesate de programul Diaspora Start Up. Cu această ocazie vor fi prezentate activitățile proiectului, scopul, obiectivele specifice și rezultatele așteptate.

Persoanele interesate pot participa la eveniment confirmând prezența la adresa de e-mail adaf_evenimente@spiritromanesc.it (sau la nr. de telefon (+39) 3884009992, persoană contact Roxana Lupu, expert organizare evenimente Asociația Spirit Românesc Onlus), menționând numele și organismul de presă/organizația pe care îl/o reprezintă. 
  
Pentru informații suplimentare privind proiectul, vă rugăm să accesați pagina de facebook  https://www.facebook.com/antreprenorinromania.diasporastartup/site-urile solicitantului și partenerilor: www.adaf.rowww.spiritromanesc.itwww.ipacv.rowww.ipa.ro



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O POVESTE DE SUCCES DESPRE ANTREPRENORIAT FEMININ

ANTREPRENORIAT FEMININ ȘI MODELE DE BUSINESS DE SUCCES